Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013

Notice: Undefined index: Consulting in /home/spending/application/views/scripts/moneypower/view.phtml on line 433

Notice: Undefined index: Retail in /home/spending/application/views/scripts/moneypower/view.phtml on line 433
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga dhe shpërblime si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Bashkuar në vlerën 28 654 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Djali zoti Erion Berisha të ardhura nga kompania në pronësi “American Global Consulting shpk” në vlerën 3 816 878 lekë.
2) Djali zoti Erion Berisha të ardhura nga kompania në pronësi “AGC Retail shpk” në vlerën 7 625 522 lekë.
3) Djali zoti Erion Berisha të ardhura si konsulent i projektit “Speedy” pranë AKPT në vlerën 1 762 664 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion125%
Të tjera
1) Djali zoti Erion Berisha detyrime të papaguara në vlerën 121 700 euro për një kredi marrë në bankë të nivelit të dytë me principal 300 000 euro./
2) Djali zoti Erion Berisha detyrime të papaguara në vlerën 38 550 euro për një overdraft marrë në bankë të nivelit të dytë më principal 50 000 euro./
3) Të ardhura nga pensioni OKB në vlerën 9 600 dollar.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc

1) Blerë veturë tip Volkswagen Passat në vlerën -300 000 lekë.
2) Djali zoti Erion Berisha detyrime të paguara në vlerën -38 300 euro për një kredi marrë në bankë të nivelit të dytë me principal 300 000 euro.
3) Djali zoti Erion Berisha detyrime të paguara në vlerën -11 450 euro për një overdraft marrë në bankë të nivelit të dytë më principal 50 000 euro.