Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013

Notice: Undefined index: Consulting in /home/spending/application/views/scripts/moneypower/view.phtml on line 433

Notice: Undefined index: Retail in /home/spending/application/views/scripts/moneypower/view.phtml on line 433
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga dhe shpërblime si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Bashkuar në vlerën 28 654 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Djali zoti Erion Berisha të ardhura nga kompania në pronësi “American Global Consulting shpk” në vlerën 3 816 878 lekë.
2) Djali zoti Erion Berisha të ardhura nga kompania në pronësi “AGC Retail shpk” në vlerën 7 625 522 lekë.
3) Djali zoti Erion Berisha të ardhura si konsulent i projektit “Speedy” pranë AKPT në vlerën 1 762 664 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function125%
Others
1) Djali zoti Erion Berisha detyrime të papaguara në vlerën 121 700 euro për një kredi marrë në bankë të nivelit të dytë me principal 300 000 euro./
2) Djali zoti Erion Berisha detyrime të papaguara në vlerën 38 550 euro për një overdraft marrë në bankë të nivelit të dytë më principal 50 000 euro./
3) Të ardhura nga pensioni OKB në vlerën 9 600 dollar.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc

1) Blerë veturë tip Volkswagen Passat në vlerën -300 000 lekë.
2) Djali zoti Erion Berisha detyrime të paguara në vlerën -38 300 euro për një kredi marrë në bankë të nivelit të dytë me principal 300 000 euro.
3) Djali zoti Erion Berisha detyrime të paguara në vlerën -11 450 euro për një overdraft marrë në bankë të nivelit të dytë më principal 50 000 euro.