Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si ambasador në Madrid, (1 janar - 1 tetor
2014), 16 686 euro.
2) Të ardhura nga pagesa pas transferimit dhe leja e zakonshme, 144 000 lekë.
3) Të ardhura nga paga si ambasador në Kopenhagen në muajin dhjetor, 1 844 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Djali, Besart Robo, të ardhura nga paga si inxhinier projektesh në Mbretërinë e Bashkuar, 65 000 stërlina britanike.
2) Djali, Besart Robo, kuota për apartament në Poloni gjatë vizitave atje, 3 450 stërlina britanike.
3) Djali, Besart Robo, dieta ditore për ditët e shpenzuara në Poloni, 1 500 stërlina britanike.
4) Djali, Besart Robo të ardhura nga qiraja, 8 400 stërlina britanike.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Djali, Besart Robo, pronar i një automjeti “Toyota”, 2 100 sterlina britanike.
2) Djali, Besart Robo, gjendja e llogarisë bankare në “HSBC”, shtuar me 10 000 sterlina britanike.
6) Djali, Besart Robo, kredi bankare, detyrimi financiar i pashlyer 60 346 sterlina britanike.