Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si ambasador në Madrid, (1 janar - 1 tetor
2014), 16 686 euro.
2) Të ardhura nga pagesa pas transferimit dhe leja e zakonshme, 144 000 lekë.
3) Të ardhura nga paga si ambasador në Kopenhagen në muajin dhjetor, 1 844 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Djali, Besart Robo, të ardhura nga paga si inxhinier projektesh në Mbretërinë e Bashkuar, 65 000 stërlina britanike.
2) Djali, Besart Robo, kuota për apartament në Poloni gjatë vizitave atje, 3 450 stërlina britanike.
3) Djali, Besart Robo, dieta ditore për ditët e shpenzuara në Poloni, 1 500 stërlina britanike.
4) Djali, Besart Robo të ardhura nga qiraja, 8 400 stërlina britanike.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Djali, Besart Robo, pronar i një automjeti “Toyota”, 2 100 sterlina britanike.
2) Djali, Besart Robo, gjendja e llogarisë bankare në “HSBC”, shtuar me 10 000 sterlina britanike.
6) Djali, Besart Robo, kredi bankare, detyrimi financiar i pashlyer 60 346 sterlina britanike.