Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si ambasador, 22 620 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga në PNUD, (01.01.2014- 31.08.
2014), 1 990 777 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga paga në ambasadën shqiptare në Zvicër, (01.09.2014-31.12.
2014), 2 696 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pronar i një shtëpie banimi përfituar nga privatizimi i banesave dhe një bodrum me sip. 26 m2.
2) Pronar i një autoveture “Minicooper”, vlera 2 300 000 lekë.
3) Gjendja e kursimeve, 8 000 franga zvicerane.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka