Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si ambasador, 22 620 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga në PNUD, (01.01.2014- 31.08.
2014), 1 990 777 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga paga në ambasadën shqiptare në Zvicër, (01.09.2014-31.12.
2014), 2 696 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pronar i një shtëpie banimi përfituar nga privatizimi i banesave dhe një bodrum me sip. 26 m2.
2) Pronar i një autoveture “Minicooper”, vlera 2 300 000 lekë.
3) Gjendja e kursimeve, 8 000 franga zvicerane.