Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Kuala Lumpur në vlerën 22 524 dollar.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja zonja Lavdie Konjari paga në vlerën 900 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Detyrime të papaguara në vlerën 2 716 000 lekë për një kredi bankare pa interes në bankë të nivelit të dytë marrë më 15.01.2010, me principal 3 136 000 lek, afat maturimi 30 vjet dhe këst mujor 8 711 lekë.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 15 468 euro për një kredi bankare në bankë të nivelit të dytë marrë më 07.01.2010, me principal 25 000 euro dhe afat maturimi 10 vjet.