Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Kuala Lumpur në vlerën 22 524 dollar.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja zonja Lavdie Konjari paga në vlerën 900 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Detyrime të papaguara në vlerën 2 716 000 lekë për një kredi bankare pa interes në bankë të nivelit të dytë marrë më 15.01.2010, me principal 3 136 000 lek, afat maturimi 30 vjet dhe këst mujor 8 711 lekë.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 15 468 euro për një kredi bankare në bankë të nivelit të dytë marrë më 07.01.2010, me principal 25 000 euro dhe afat maturimi 10 vjet.