Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga, 22 627 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 68 500 euro, pjesa takuese 50 %.
2) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë në Bazel, 4 576 franga zvicerane.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 22 260 lekë.
4) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer, 215 674 lekë.
5) Bashkëshorti, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 191 959 lekë.
6) Nëna, Elpiniqi Braço, depozitë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 12 000 dollarë.
7) Nëna, Elpiniqi Braço, depozitë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 300 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka