Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga, 22 627 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 68 500 euro, pjesa takuese 50 %.
2) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë në Bazel, 4 576 franga zvicerane.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 22 260 lekë.
4) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer, 215 674 lekë.
5) Bashkëshorti, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 191 959 lekë.
6) Nëna, Elpiniqi Braço, depozitë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 12 000 dollarë.
7) Nëna, Elpiniqi Braço, depozitë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 300 000 lekë.