Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Indi në vlerën 29 284 dollar.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhënies
1) Interesa bankare në vlerën 123 euro nga depozita në valutë.
2) Interesa bankare në vlerën 540 euro nga depozita në valutë.
3) Interesa bankare në vlerën 6 587 lekë nga depozita në bankë të nivelit të dytë.
4) Interesa bankare në vlerën 103 664 lekë nga depozita në bankë të nivelit të dytë.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Zonja Zhuljeta Kerciku (Lolaj) paga si menaxhere zyre në kompaninë Europartner Consulting në vlerën 1 556 719 lekë.
2) Zonja Zhuljeta Kerciku (Lolaj) paga si këshilltare ligjore pranë shoqërisë “Ndreka” në vlerën 2 200 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të Tretë
1) Kthim i pjesës së borxhit në vlerën 11 000 euro nga i vëllai zoti Arben Kerciku.
2) Shitje veture tip Mercedes Benz në vlerën 5 000 euro.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion107%
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka