Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Indi në vlerën 29 284 dollar.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interests
1) Interesa bankare në vlerën 123 euro nga depozita në valutë.
2) Interesa bankare në vlerën 540 euro nga depozita në valutë.
3) Interesa bankare në vlerën 6 587 lekë nga depozita në bankë të nivelit të dytë.
4) Interesa bankare në vlerën 103 664 lekë nga depozita në bankë të nivelit të dytë.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Zonja Zhuljeta Kerciku (Lolaj) paga si menaxhere zyre në kompaninë Europartner Consulting në vlerën 1 556 719 lekë.
2) Zonja Zhuljeta Kerciku (Lolaj) paga si këshilltare ligjore pranë shoqërisë “Ndreka” në vlerën 2 200 000 lekë.
Payments received for obligations from third parties
1) Kthim i pjesës së borxhit në vlerën 11 000 euro nga i vëllai zoti Arben Kerciku.
2) Shitje veture tip Mercedes Benz në vlerën 5 000 euro.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function107%
OthersNuk ka