Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Ambasador në Portugali në vlerën 25 128 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura Qiradhënie
1) Qira në vlerën 36 000 euro për dy dyqane në Greqi, përfituar me trashëgimi.
2) Qira në vlerën 60 000 euro për një ap. banimi në Greqi, përfituar me trashëgimi nga familja.
3) Qira në vlerën 60 000 euro për një ap. banimi në Greqi, përfituar me trashëgimi nga familja.
4) Qira në vlerën 60 000 euro për tre ap. banimi në Greqi, përfituar me trashëgimi nga familja.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1)Bashkëshortja zonja Iris Trako paga bruto si Sekretare Teknike Part -Time pranë Ambasadës Portugaleze në vlerën 3 360 euro.
2)Bashkëshortja zonja Iris Trako para të depozituara në vlerën 142 061 euro pas shitjes së një terreni në Greqi pjesë e trashëgimisë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion960%
Të tjeraDetyrime të papaguara në vlerën 2 000 euro si pagesë e mbetur e një kuote ndaj firmës Beta shpk për një garazh dhe depo të papërfunduar në Tiranë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka