Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Ambasador në Portugali në vlerën 25 128 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from Rent
1) Qira në vlerën 36 000 euro për dy dyqane në Greqi, përfituar me trashëgimi.
2) Qira në vlerën 60 000 euro për një ap. banimi në Greqi, përfituar me trashëgimi nga familja.
3) Qira në vlerën 60 000 euro për një ap. banimi në Greqi, përfituar me trashëgimi nga familja.
4) Qira në vlerën 60 000 euro për tre ap. banimi në Greqi, përfituar me trashëgimi nga familja.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1)Bashkëshortja zonja Iris Trako paga bruto si Sekretare Teknike Part -Time pranë Ambasadës Portugaleze në vlerën 3 360 euro.
2)Bashkëshortja zonja Iris Trako para të depozituara në vlerën 142 061 euro pas shitjes së një terreni në Greqi pjesë e trashëgimisë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function960%
OthersDetyrime të papaguara në vlerën 2 000 euro si pagesë e mbetur e një kuote ndaj firmës Beta shpk për një garazh dhe depo të papërfunduar në Tiranë.