Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga neto si Ambasador në Greqi në vlerën 24 801 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhënies
1) Interesa bankare në vlerën 92 euro nga llogari bankare në bankë të nivelit të dytë.
2) Interesa bankare në vlerën 88 euro nga llogari bankare në bankë të nivelit të dytë.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje Trashëgimi
1) Para të tërhequra nga depozita e krijuar prej 1/3 së trashëgimisë nga babai zoti Filip Kota në vlerën 156 673 lekë.
2) Para të tërhequra nga depozita e krijuar prej 1/3 së trashëgimisë nga babai zoti Filip Kota në vlerën 200 000 lekë.
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja zonja Elvira Dervishi të ardhura neto nga pensioni në vlerën 326 568 lekë.
2) Djali zoti Eldi Dervishi të ardhura si student kontrollor në Agjencinë Nacionale të Trafikut Ajror në vlerën 1 670 365 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion111%
Të tjeraNuk ka