Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga neto si Ambasador në Greqi në vlerën 24 801 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interests
1) Interesa bankare në vlerën 92 euro nga llogari bankare në bankë të nivelit të dytë.
2) Interesa bankare në vlerën 88 euro nga llogari bankare në bankë të nivelit të dytë.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage Rights
1) Para të tërhequra nga depozita e krijuar prej 1/3 së trashëgimisë nga babai zoti Filip Kota në vlerën 156 673 lekë.
2) Para të tërhequra nga depozita e krijuar prej 1/3 së trashëgimisë nga babai zoti Filip Kota në vlerën 200 000 lekë.
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja zonja Elvira Dervishi të ardhura neto nga pensioni në vlerën 326 568 lekë.
2) Djali zoti Eldi Dervishi të ardhura si student kontrollor në Agjencinë Nacionale të Trafikut Ajror në vlerën 1 670 365 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function111%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Blerje apartamenti me sip. 83.01 m2 në Durrës në vlerën -22 085 euro, pjesë e regjimit martesor.