Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe pjesëmarrja në komisione, për periudhën shkurt-dhjetor, 1 980 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si administratore e firmës “ADAMB”, 360 000 lekë.
2) Të ardhura nga kontrata e qirasë, 20 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Blerë në 2014 një ap. 122,79 m2, në Tiranë, vlera 234 815 euro.
2) Blerë një automjet, vlera 1 000 000 lekë.
3) Kredi (në emër të subjektit dhe bashkëshortes) në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer 169 279 euro, principali 170 000 euro, marrë më 09.11.2014, norma e interesit 5.5%.
4) Hua ndaj shoqërisë Albania-Energy-Solution shpk, detyrimi financiar i pashlyer 64 815 euro, principali 64 815 euro, marrë më 30.09.2014.
5) Kredi (në emër të subjektit dhe bashkëshortes) në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer, 43 517 euro, principali 44 000 euro, marrë më 21.10.214, normë interesi 4 %.
6) Kredi (në emër të subjektit dhe bashkëshortes) në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer 850 117 lekë, principali 1 000 000 lekë, me afat 3-vjeçar, normën interesi 8.32 %.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka