Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


DEKLARATA PAS LARGIMIT NGA DETYRADEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura në vlerën 281 987 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Mallakastër.
2) Të ardhura në vlerën 198 492 Lekë si shpërblim suplementar për largimin nga funksioni i Sekretarit të Këshillit të Qarkut Fier.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, Znj. Antoneta Ismailaj, të ardhura në vlerën 225 444 Lekë nga paga si mësuese pranë shkollës 9-Vjeçare “Ismail Klosi” Ballsh, Zyra Vendore Arsimore Mallakastër
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëTë ardhura në vlerën 39 286 Lekë si pagesa kalimtare të përfituara nga Drejtoria e Sigurimeve Shoqërore Fier, në bazë të Ligjit Nr.8097 datë 21.03.1996.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraShtesë 100 000 Lekë në gjendjen e mjeteve monetare cash si kursime të të ardhurave nga paga.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka