Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


DEKLARATA PAS LARGIMIT NGA DETYRADEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto në vlerën 311 604 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Gramsh për periudhën Gusht –Dhjetor 2019. E ardhura mujore e pagës është 77 901 Lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, Znj. Jolanda Taçe, të ardhura neto në vlerën 220 188 Lekë nga paga si punonjëse pranë Njësisë Vendore të Kujdesit Shëndetësor Gramsh për periudhën Gusht – Dhjetor 2019. E ardhura neto mujore është 55 047 Lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëTë ardhura në vlerën 200 000 Lekë nga shitja e autoveturës së tipit Jeep G8E Grand Cheroke me vit prodhimi 2002 në bazë të Kontratës së Shitjes datë 09.08.2019.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka