Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


DEKLARATA PAS LARGIMIT NGA DETYRADEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto në vlerën 311 604 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Gramsh për periudhën Gusht –Dhjetor 2019. E ardhura mujore e pagës është 77 901 Lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, Znj. Jolanda Taçe, të ardhura neto në vlerën 220 188 Lekë nga paga si punonjëse pranë Njësisë Vendore të Kujdesit Shëndetësor Gramsh për periudhën Gusht – Dhjetor 2019. E ardhura neto mujore është 55 047 Lekë.
Payments received for obligations from third partiesTë ardhura në vlerën 200 000 Lekë nga shitja e autoveturës së tipit Jeep G8E Grand Cheroke me vit prodhimi 2002 në bazë të Kontratës së Shitjes datë 09.08.2019.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka