Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura në vlerën 705 110 Lekë nga paga si Arsimtare pranë Zyrës Arsimore Vendore Delvinë- Finiq dhe si Kryetare e Bashkisë Delvinë për vitin 2019. E ardhura është kredituar në një llogari bankare pranë një banke të nivelit të dytë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti, Z.Bejkush Qilimi, të ardhura në vlerën 864 236 Lekë nga paga si Polic pranë Komisariatit të Policisë Sarandë për vitin 2019. E ardhura është kredituar në një llogari bankare pranë një banke të nivelit të dytë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka