Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura në vlerën 705 110 Lekë nga paga si Arsimtare pranë Zyrës Arsimore Vendore Delvinë- Finiq dhe si Kryetare e Bashkisë Delvinë për vitin 2019. E ardhura është kredituar në një llogari bankare pranë një banke të nivelit të dytë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshorti, Z.Bejkush Qilimi, të ardhura në vlerën 864 236 Lekë nga paga si Polic pranë Komisariatit të Policisë Sarandë për vitin 2019. E ardhura është kredituar në një llogari bankare pranë një banke të nivelit të dytë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka