Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura neto në vlerën 400 093 Lekë nga paga si Kryetar i Bashisë Devoll, periudha 26.07.2019-31.12.2019.
2) Të ardhura neto në vlerën 144 012 Lekë nga paga si administrator i Shoqatës “Klubi i Futbollit Devolli”, periudha 25.09.2019-31.12.2019.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura neto në vlerën 39 948 Lekë nga shpërblimet si anëtar i Kryesisë së Këshillit të Qarkut Korçë për periudhën 26.07.2019-31.12.2019.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, Znj. Ermira Duro, të ardhura neto në vlerën 579 949 Lekë nga paga si mësuese në Shkollën “Myrteza Sala” Bilisht (cikël i ulët), periudha Janar- Dhjetor 2019.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pakësuar llogaria rrjedhëse me gjendje 48 950 Lekë në 31.12.2019.
2) Pakësuar llogaria rrjedhëse me gjendje 336 996.38 Lekë në 31.12.2019.
3) Depozitë Elastike me gjendje 19 015.72 Euro në 31.12.2019. Vlera është konvertuar me kursin e datës 31.12.2019 në vlerën 2 304 134.8 Lekë.
4) Pakësuar llogaria rrjedhëse e pagës me gjendje 244 340.18 Lekë në 31.12.2019.
5) Bashkëshortja, Znj. Ermira Duro, pakësuar llogarinë e pagës, gjendja e të cilës në 31.12.2019 është 15 209.26 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka