Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura neto në vlerën 400 093 Lekë nga paga si Kryetar i Bashisë Devoll, periudha 26.07.2019-31.12.2019.
2) Të ardhura neto në vlerën 144 012 Lekë nga paga si administrator i Shoqatës “Klubi i Futbollit Devolli”, periudha 25.09.2019-31.12.2019.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura neto në vlerën 39 948 Lekë nga shpërblimet si anëtar i Kryesisë së Këshillit të Qarkut Korçë për periudhën 26.07.2019-31.12.2019.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, Znj. Ermira Duro, të ardhura neto në vlerën 579 949 Lekë nga paga si mësuese në Shkollën “Myrteza Sala” Bilisht (cikël i ulët), periudha Janar- Dhjetor 2019.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pakësuar llogaria rrjedhëse me gjendje 48 950 Lekë në 31.12.2019.
2) Pakësuar llogaria rrjedhëse me gjendje 336 996.38 Lekë në 31.12.2019.
3) Depozitë Elastike me gjendje 19 015.72 Euro në 31.12.2019. Vlera është konvertuar me kursin e datës 31.12.2019 në vlerën 2 304 134.8 Lekë.
4) Pakësuar llogaria rrjedhëse e pagës me gjendje 244 340.18 Lekë në 31.12.2019.
5) Bashkëshortja, Znj. Ermira Duro, pakësuar llogarinë e pagës, gjendja e të cilës në 31.12.2019 është 15 209.26 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka