Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura në vlerën 404 755 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Dropull.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, Znj. Afrodhiti Ngjelo, të ardhura në vlerën 742 876 Lekë nga paga si pedagoge pranë Univeristetit të Sarandës.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pronar 100% të pasurisë së paluajtshme, truall me sipërfaqe 1 164 m2, me vlerë 465 000 Lekë.
2) Bashkëshortja, Znj. Afrodhiti Ngjelo, deklaron se nuk ka ndryshim të pasurisë nga deklarimi fillestar.
3) Bashkëshortja, Znj. Afrodhiti Ngjelo, kredi bankare si detyrim të subjektit Demi-D Sh.p.k, për të cilën është likuiduar detyrimi në shumën 3 189 285.59 Lekë dhe ka mbetur gjendja e detyrimit të pashlyer 12 710 714.41 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Bashkëshortja, Znj. Afrodhiti Ngjelo, shpenzuar shumën 3 189 285.59 Lekë si shlyerje të kësteve të kredisë bankare.