Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto në vlerën 323 804 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Shijak për periudhën 01.08.2019-31.12.2019.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura Qiradhënie
1) Të ardhura në vlerën 75 000 Lekë nga qiradhënia e apartamentit në Shijak me sipërfaqe 97.59 m2.
2) Të ardhura në vlerën 90 000 Lekë nga qiradhënia e ndërtesës me sipërfaqe 23 m2 në Shijak, ku pjesa takuese e subjektit është 50%. E ardhura totale nga qiraja është 180 000 Lekë.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Ema Arbana, të ardhura neto në vlerën 246 901 Lekë nga paga si Juriste pranë shoqërisë “Auto Arbana” Sh.p.k për periudhën 22.09.2019-31.12.2019.
2) Vajza, të ardhura në vlerën 53 152 Lekë nga trajtimi si person me aftësi të kufizuar për periudhën 01.08.2019-31.12.2019.
3) Bashkëshortja, Znj. Ema Arbana, në vlerën 90 000 Lekë nga qiradhënia e ndërtesës me sipërfaqe 23 m2 në Shijak, ku pjesa takuese e Znj. Arbana është 50%. E ardhura totale nga qiraja është 180 000 Lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka