Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto në vlerën 323 804 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Shijak për periudhën 01.08.2019-31.12.2019.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from Rent
1) Të ardhura në vlerën 75 000 Lekë nga qiradhënia e apartamentit në Shijak me sipërfaqe 97.59 m2.
2) Të ardhura në vlerën 90 000 Lekë nga qiradhënia e ndërtesës me sipërfaqe 23 m2 në Shijak, ku pjesa takuese e subjektit është 50%. E ardhura totale nga qiraja është 180 000 Lekë.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Ema Arbana, të ardhura neto në vlerën 246 901 Lekë nga paga si Juriste pranë shoqërisë “Auto Arbana” Sh.p.k për periudhën 22.09.2019-31.12.2019.
2) Vajza, të ardhura në vlerën 53 152 Lekë nga trajtimi si person me aftësi të kufizuar për periudhën 01.08.2019-31.12.2019.
3) Bashkëshortja, Znj. Ema Arbana, në vlerën 90 000 Lekë nga qiradhënia e ndërtesës me sipërfaqe 23 m2 në Shijak, ku pjesa takuese e Znj. Arbana është 50%. E ardhura totale nga qiraja është 180 000 Lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka