Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura neto në vlerën 1 832 316 Lekë nga paga si Gjyqtare pranë Gjykatës për Krime të Rënda, Tiranë.
2) Të ardhura në vlerën 208.5 Dollarë si dieta nga I.O.M për aktivitetin e zhvilluar në Budva, në Mal të Zi.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti, Z. Stefan Gjoka, të ardhura neto në vlerën 216 288 Lekë për vitin 2017 si pagesë nga K.M.C.A.P.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendje 65 626 Lekë në llogarinë bankare të pagës në 31.12.2017.
2) Gjendje të mjeteve monetare cash me burim të ardhura nga pagat familjare vjetore, 250 000 Lekë.
3) Shtuar me 200 000 Lekë gjendja e depozitës bankare të fëmijës në 18.01.2017, të hapur vitin 2007 me burim të ardhura nga paga.
4) Gjendje 90 793 Lekë të kartës Master Card Prepaid të hapur në 06.01.2017 me burim të ardhura nga pagat e familjes.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka