Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura neto në vlerën 1 832 316 Lekë nga paga si Gjyqtare pranë Gjykatës për Krime të Rënda, Tiranë.
2) Të ardhura në vlerën 208.5 Dollarë si dieta nga I.O.M për aktivitetin e zhvilluar në Budva, në Mal të Zi.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshorti, Z. Stefan Gjoka, të ardhura neto në vlerën 216 288 Lekë për vitin 2017 si pagesë nga K.M.C.A.P.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendje 65 626 Lekë në llogarinë bankare të pagës në 31.12.2017.
2) Gjendje të mjeteve monetare cash me burim të ardhura nga pagat familjare vjetore, 250 000 Lekë.
3) Shtuar me 200 000 Lekë gjendja e depozitës bankare të fëmijës në 18.01.2017, të hapur vitin 2007 me burim të ardhura nga paga.
4) Gjendje 90 793 Lekë të kartës Master Card Prepaid të hapur në 06.01.2017 me burim të ardhura nga pagat e familjes.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka