Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura në vlerën 3 829 250 Lekë si gjyqtar në Gjykatën e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.
2) Të ardhura në vlerën 54 065 Lekë si ekspert në Shkollën e Magjistraturës.
3) Të ardhura në vlerën 5 200 Euro si ekspert në Shkollën e Magjistraturës (Projekti gjerman IRZ, për Komentarin e Kodit të Procedurës Penale).
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura në vlerën 3 829 250 Lekë si gjyqtar në Gjykatën e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.
2) Të ardhura në vlerën 54 065 Lekë si ekspert në Shkollën e Magjistraturës.
3) Të ardhura në vlerën 5 200 Euro si ekspert në Shkollën e Magjistraturës (Projekti gjerman IRZ, për Komentarin e Kodit të Procedurës Penale).
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja Znj. Laureta Binaj, të ardhura vjetore në vlerën 1 459 315 Lekë nga puna si kancelare në Prokurorinë e Posaçme SPAK.
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja Znj. Laureta Binaj, të ardhura vjetore në vlerën 1 459 315 Lekë nga puna si kancelare në Prokurorinë e Posaçme SPAK.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk ka
Të tjeraNga të ardhurat e realizuara për vitin 2020, janë kursyer të depozituar në dy llogaritë e deklaruesit shumat prej 2 604 610 Lekë dhe 5 200 Euro.
Të tjeraNga të ardhurat e realizuara për vitin 2020, janë kursyer të depozituar në dy llogaritë e deklaruesit shumat prej 2 604 610 Lekë dhe 5 200 Euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2020
expenseDesc
Nuk kaNuk ka