Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura në vlerën 3 829 250 Lekë si gjyqtar në Gjykatën e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.
2) Të ardhura në vlerën 54 065 Lekë si ekspert në Shkollën e Magjistraturës.
3) Të ardhura në vlerën 5 200 Euro si ekspert në Shkollën e Magjistraturës (Projekti gjerman IRZ, për Komentarin e Kodit të Procedurës Penale).
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura në vlerën 3 829 250 Lekë si gjyqtar në Gjykatën e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.
2) Të ardhura në vlerën 54 065 Lekë si ekspert në Shkollën e Magjistraturës.
3) Të ardhura në vlerën 5 200 Euro si ekspert në Shkollën e Magjistraturës (Projekti gjerman IRZ, për Komentarin e Kodit të Procedurës Penale).
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja Znj. Laureta Binaj, të ardhura vjetore në vlerën 1 459 315 Lekë nga puna si kancelare në Prokurorinë e Posaçme SPAK.
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja Znj. Laureta Binaj, të ardhura vjetore në vlerën 1 459 315 Lekë nga puna si kancelare në Prokurorinë e Posaçme SPAK.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk ka
OthersNga të ardhurat e realizuara për vitin 2020, janë kursyer të depozituar në dy llogaritë e deklaruesit shumat prej 2 604 610 Lekë dhe 5 200 Euro.
OthersNga të ardhurat e realizuara për vitin 2020, janë kursyer të depozituar në dy llogaritë e deklaruesit shumat prej 2 604 610 Lekë dhe 5 200 Euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2020
expenseDesc
Nuk kaNuk ka