Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto në vlerën 1 131 899 Lekë nga paga, shpërblimet dhe orët jashtë oraret nga punësimi si gjyqtare pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Kurbin.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti, Z. Sokol Huta, të ardhura neto në vlerën 266 400 Lekë nga paga pranë shoqërisë “I.T.S.G.A” Sh.a me Nipt K51313001H për vitin 2018.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Shtuar me 1 295.19 Lekë depozita e kursimit për fëmijë, gjendja e të cilës në 31.12.2018 është bërë 102 878.58 Lekë.
2) Shtuar me 1 295.19 Lekë depozita e kursimit për fëmijë, gjendja e të cilës në 31.12.2018 është bërë 102 878.58 Lekë.