Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto në vlerën 1 131 899 Lekë nga paga, shpërblimet dhe orët jashtë oraret nga punësimi si gjyqtare pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Kurbin.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshorti, Z. Sokol Huta, të ardhura neto në vlerën 266 400 Lekë nga paga pranë shoqërisë “I.T.S.G.A” Sh.a me Nipt K51313001H për vitin 2018.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Shtuar me 1 295.19 Lekë depozita e kursimit për fëmijë, gjendja e të cilës në 31.12.2018 është bërë 102 878.58 Lekë.
2) Shtuar me 1 295.19 Lekë depozita e kursimit për fëmijë, gjendja e të cilës në 31.12.2018 është bërë 102 878.58 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka