Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor, Tiranë dhe kompensim për shpenzime celulari, 1 307 746 lekë.
2) Të ardhura nga pjesëmarrja në mbledhjet e KLD-së, 112 200 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga si notere pranë Dhomës së Noterisë Tiranë, 2 000 034 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 8 384 lekë.
2) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 422 354 lekë.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 087 049 lekë.
4) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 410 778 lekë.
5) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 544 468 lekë.
6) Kredi në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer, - 10 879 euro, për blerje banese.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka