Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor, Tiranë dhe kompensim për shpenzime celulari, 1 307 746 lekë.
2) Të ardhura nga pjesëmarrja në mbledhjet e KLD-së, 112 200 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga si notere pranë Dhomës së Noterisë Tiranë, 2 000 034 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 8 384 lekë.
2) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 422 354 lekë.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 087 049 lekë.
4) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 410 778 lekë.
5) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 544 468 lekë.
6) Kredi në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer, - 10 879 euro, për blerje banese.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka