Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga për periudhën gusht- dhjetor 2017, shuma 450 500 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura si anëtar i Këshillit Bashkiak, Kavajë, 72 000 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Vitrina Tafa, të ardhura nga paga në subjektin "Vëllezërit Tafa", 41 455 lekë.
2) Djali, Z. Julian Tafa, të ardhura nga aktiviteti në bar-restorantin në Spille sipas deklaratës së tatimit të thjeshtuar mbi fitimin për vitin 2017, shuma 132 756 lekë.
3) Djali, Z. Rogert Tafa, humbje nga aktiviteti në subjektin "Vëllezërit Tafa" sipas deklaratës së tatimit të thjeshtuar mbi fitimin për vitin 2017, shuma 1 263 745 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka