Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga për periudhën gusht- dhjetor 2017, shuma 450 500 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura si anëtar i Këshillit Bashkiak, Kavajë, 72 000 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Vitrina Tafa, të ardhura nga paga në subjektin "Vëllezërit Tafa", 41 455 lekë.
2) Djali, Z. Julian Tafa, të ardhura nga aktiviteti në bar-restorantin në Spille sipas deklaratës së tatimit të thjeshtuar mbi fitimin për vitin 2017, shuma 132 756 lekë.
3) Djali, Z. Rogert Tafa, humbje nga aktiviteti në subjektin "Vëllezërit Tafa" sipas deklaratës së tatimit të thjeshtuar mbi fitimin për vitin 2017, shuma 1 263 745 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka