Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto nga paga si drejtor i Përgjithshëm i ATK-së Ministria e Financave dhe Ekonomisë, 1 467 723 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Kredi personale bankare në BKT marrë më 12.12.2016 në vlerën 1 000 000 lekë me afat deri 12.12.2023 me interes bazë 7 % dhe këst mujor 15 363.46 lekë. Detyrimi i shlyer 1 291 686.71 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 1 107 325.19 lekë.
2) Kredi personale për kartën e kreditit në Tirana Bank. Detyrimi i shlyer 83 681.53 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer 0 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka