Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga neto si kryetar i Gjykatës së Lartë si edhe pagesat për shkak të funksionit si anëtar i KLD-së, Bordit Drejtues të Magjistraturës në ZABGJ, 2 017 000 lekë.
2) Të ardhura nga mësimdhënia dhe udhëheqje në master dhe doktoraturë në Fakultetin e Drejtësisë, Shkollën e Magjistraturës dhe Insitutin e Studimeve Europiane, 1 191 000 lekë.
3) Të ardhura nga mësimdhënia dhe udhëheqja shkencore në Universitetin 'Luarasi', 263 540 lekë.
4) Të ardhura nga bashkëpunimi me fondacionin Hanns Seidel dhe Institutin e Studimeve Politike, Tiranë, 298 euro + 155 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interests
1) Bashkëshortja, zonja Neriman Zaganjori, të ardhura nga interesat e depozitës në një bankë të nivelit të dytë, 104 972 lekë.
2) Të ardhura nga interesat vjetore të shumës së investuar në obligacione, 243 695 lekë.
Incomes from RentTë ardhura nga qiraja (kati i parë + bodrum), 1 764 000 lekë, pjesë e regjimit martesor, (50 % me 50 % me bashkëshorten).
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and Copyright
1) Të ardhura nga shitja e librit, 191 100 lekë.
2) Të ardhura nga botimi i librit ' Menschenrechte in Ost und Mittel Europa' si dhe tryeza e organizuar për gjykimin administrativ nga IRZ, 380 euro.
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, znj. Neriman Zaganjori, të ardhura nga puna si notere, 1 543 000 lekë.
2) Djali, z. Renis Zaganjori, të ardhura nga paga vjetore neto në Agjencinë e Sigurimit të Depozitave, 1 439 482 lekë.
3) Djali, z. Renis Zaganjori, të ardhura nga mësimdhënia në Universitetin e Tiranës, 34 608 lekë.
4) Djali, z. Renis Zaganjori, të ardhura nga mësimdhënia në Universitetin 'Luarasi', 556 144 lekë.
5) Djali, z. Renis Zaganjori, të ardhura nga dhënia me qira e apartamentit në Durrës përmes AIRBNB, 1 281 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë është shtuar, 10 210 euro, pjesa takuese 50 %.
2) Gjendja e llogarisë bankare të djalit, z. Merlind Zaganjori në Deutsche Bank, kaluar nga prindërit për studime në Gjermani, 13 700 euro.
3) Gjendja e kartës së kreditit Premium në një bankë të nivelit të dytë, 291 000 lekë.
4) Gjendja e kartës së kreditit normale në një bankë të nivelit të dytë, 169 607 lekë.
5) Bashkëshortja, znj. Neriman Zaganjori, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 7 924 lekë.
6) Bashkëshortja, znj. Neriman Zaganjori, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 27 000 lekë.
7) Bashkëshortja, znj. Neriman Zaganjori, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 800 lekë.
8) Djali, z. Renis Zaganjori, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, tërhequr nga llogaria në lekë dhe konvertim në euro i të ardhurave nga mësimdhënia e paga, shtuar me + 7291 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka