Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (Mbi 3,305 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
BANKAKOMBETAREEGREQISE 140,093,964.00 217 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 171,434 2017-09-04 2017-09-06 61421290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji gusht 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 2,316,068 2017-08-04 2017-08-07 56321290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike VKB nr.60 dt.26.07.2017,muaji korrik 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 2,600 2017-08-04 2017-08-07 56421290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike (te rinj) VKB nr.60 dt.26.07.2017, muaji korrik 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 171,434 2017-08-01 2017-08-03 54921290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji korrik 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 21,488 2017-07-04 2017-07-05 48521290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike (te rinj) VKB nr.58 dt.20.06.2017,shkr.pref.nr.640/1 dt.21.06.2017 muaji qershor 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 2,396,924 2017-07-04 2017-07-05 48421290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike VKB nr.58 dt.20.06.2017,shkr.pref.nr.640/1 dt.21.06.2017, muaji qershorj 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 171,221 2017-07-03 2017-07-04 47821290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji qershor 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 100,000 2017-06-19 2017-06-20 46021290012017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese ndihme per Fatmir Turku dhe Ilir Billo sipas VKB nr.56 dt.29.05.2017,shkr.Pref.nr.557/2 dt.13.06.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 20,000 2017-06-19 2017-06-20 46521290012017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese ndihme per Mirjana Memaj dhe Ida Kallajxhiu sipas VKB nr.56 dt.29.05.2017,shkr.Pref.nr.557/2 dt.13.06.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 71,070 2017-06-09 2017-06-12 41621290012017 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik detyrime gjyqesore Trifon Shani (lik.perf.),vendim nr.503 dt.12.12.2013,kerkese nr.665 dt.24.02.2014,nr.9882 dt.21.12.2015,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 73,400 2017-06-08 2017-06-09 40521290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike (te rinj) VKB nr.46 dt.29.05.2017 muaji maj 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 2,412,597 2017-06-08 2017-06-09 40421290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike VKB nr.46 dt.29.05.2017 muaji maj 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 171,221 2017-06-01 2017-06-02 39521290012017 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji maj 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 100,000 2017-05-19 2017-05-22 37821290012017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik. ndihme e menjehershme per Daniela Kiptiu dhe Ilir Buxheli VKB nr.36 dt.27.04.2017,shkr.pref.Fier nr.412/4 dt.12.05.2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 50,000 2017-05-10 2017-05-12 31721290012017 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik detyrime gjyqesore Trifon Shani,vendim nr.503 dt.12.12.2013,kerkese nr.665 dt.24.02.2014,nr.9882 dt.21.12.2015,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 36,900 2017-05-10 2017-05-12 32821290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik perf. detyrime gjyqesore Aurel Sinani,vendimi nr.341 dt.22.04.2013,nr.1457 dt.01.06.2016,shkresa nr.8683/1 dt.01.11.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 35,164 2017-05-08 2017-05-09 30421290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike (te rinj) VKB nr.34 dt.27.04.2017 muaji prill 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 2,437,432 2017-05-08 2017-05-09 30321290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike VKB nr.34 dt.27.04.2017 muaji prill 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 172,828 2017-05-02 2017-05-04 29321290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji prill 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 50,000 2017-04-11 2017-04-13 23821290012017 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik detyrime gjyqesore Trifon Shani,vendim nr.503 dt.12.12.2013,kerkese nr.665 dt.24.02.2014,nr.9882 dt.21.12.2015,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 20,000 2017-04-11 2017-04-13 25021290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik detyrime gjyqesore Aurel Sinani,vendimi nr.341 dt.22.04.2013,nr.1457 dt.01.06.2016,shkresa nr.8683/1 dt.01.11.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 2,485,960 2017-04-07 2017-04-11 22121290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike VKB nr.21 dt.28.03.2017 muaji mars 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 8,500 2017-04-07 2017-04-11 22221290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike (te rinj) VKB nr.21 dt.28.03.2017 muaji mars 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 216,563 2017-04-04 2017-04-05 21121290012017 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji mars 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 50,000 2017-04-04 2017-04-05 21821290012017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme e menjehershme per Lindita Shani nga Lefter Shani,VKB nr.15 dt.27.02.2017,shkr.pref.Fier nr.231/1 dt.07.03.2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 20,000 2017-03-27 2017-03-29 19121290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik detyrime gjyqesore Aurel Sinani,vendimi nr.341 dt.22.04.2013,nr.1457 dt.01.06.2016,shkresa nr.8683/1 dt.01.11.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 50,000 2017-03-27 2017-03-29 17721290012017 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik detyrime gjyqesore Trifon Shani,vendim nr.503 dt.12.12.2013,kerkese nr.665 dt.24.02.2014,nr.9882 dt.21.12.2015,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 30,000 2017-03-24 2017-03-28 16221290012017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme Anxhela Arben Vendresha,VKB nr.9 dt.25.01.2017,shkr.Pref.nr.119/1 dt.10.02.2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 2,495,644 2017-03-09 2017-03-10 14421290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike VKB nr.14 dt.27.02.2017 muaji shkurt 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 30,000 2017-03-07 2017-03-09 13321290012017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme per Antigoni Jano VKB nr.9 dt.25.01.2017,shkr.Pref.nr.119/1 dt.10.02.2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 234,255 2017-03-02 2017-03-03 11921290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji shkurt 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 45,384 2017-03-02 2017-03-03 12521290012017 Te tjera shperblime per personelin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik leje e pagueshme z.Bektash Nexha sipas listepageses shkurt 2017,urdher nr.49/1 dt.16.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 50,000 2017-02-27 2017-02-28 11321290012017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme e menjehershme per Feride Sharka sipas VKB nr.2 dt.25.01.2017,shkresa Pref.Fier nr.119/1 dt.10.02.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 40,000 2017-02-17 2017-02-20 7721290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik detyrime gjyqesore Aurel Sinani,vendimi nr.341 dt.22.04.2013,nr.1457 dt.01.06.2016,shkresa nr.8683/1 dt.01.11.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 100,000 2017-02-17 2017-02-20 6321290012017 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik detyrime gjyqesore Trifon Shani,vendim nr.503 dt.12.12.2013,kerkese nr.665 dt.24.02.2014,nr.9882 dt.21.12.2015,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 2,541,172 2017-02-07 2017-02-08 4521290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike VKB nr.1 dt.25.01.2017 muaji janar 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 6,300 2017-02-07 2017-02-08 4621290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike (te rinj) VKB nr.1 dt.25.01.2017 muaji janar 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 261,188 2017-02-03 2017-02-07 3621290012017 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji janar 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 259,127 2017-01-17 2017-01-18 821290012017 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji dhjetor 2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 978,835 2017-01-11 2017-01-12 121290012017 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shperblimet e ndihmes ekonomike dhjetor 2016,VKM nr.884 dt.16.12.2016,sipas listepageses
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave