Transaksion Thesari 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dega Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit.Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre.Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit.Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet cdo jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kyce. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek [email protected] Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

  • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
  • Ku shkojne fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime dhe projekte te caktuara.
  • Sa para ka shpenzuar cdo institucion
  • Sa para jane paguar ne intervale te caktuara kohore
  • etj.

Rezultate permbledhese

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All VEGA All 1,140,461,428.00 30 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Pershkrimi fatures
PIU Porti Durres (3535) (0000) VEGA Tirane 17,748,156 2012-02-01 2012-02-01 3310069152012 231 PIU PORTIT DURRES rimb tvsh kont vazhICP 33 30.11.2011certifikate 33, fat 56 20.12.2011 urdher br.402 31.01.2012
PIU Porti Durres (3535) (0000) VEGA Tirane 30,341,381 2012-02-20 2012-02-21 3410069152012 231 PIU PORTIT DURRES rimb tvsh kont vazh IPC 34 31.12.2011 certifikate 34, fat 04 16.02.2012 urdher 413 20.02.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) VEGA Tirane 33,974,545 2012-02-22 2012-02-22 5310060542012 1006054 231 DPRR rruga kukes morine loti 1 dhe 2 shkr 604/1 21.02.2012 fat 03 06.02.2012 shkr 6990/3 21.02.2012 kont vazhd 3676/6 13.07.2009
PIU Porti Durres (3535) (0000) VEGA Tirane 17,224,688 2012-07-04 2012-07-05 3710069152012 231 PIU PORTIT DURRES rimb tvsh kont vazhdim IPC 37 dt.10.06.2011 urdher i brendshem nr.468 dt.28.06.12 fat fat.23 dt.18.06.12
Bashkia Kruje (0716) VEGA Kruje 914,280 2012-03-20 2012-04-09 10221230012012 SA LIK FAT NR 56 DT 31.12.2011 NGA BASHKIA KRUJE
PIU Porti Durres (3535) (0000) VEGA Tirane 14,109,689 2012-04-12 2012-04-19 3510069152012 231 PIU PORTIT DURRES rimb tvsh kont vazhICP 31 31.09.2011certifikate 31 fat 06 16.03.2012 urdher br.437 06.04.2012
PIU Porti Durres (3535) (0000) VEGA Tirane 24,507,849 2012-05-09 2012-05-11 3610069152012 231 PIU PORTIT DURRES rimb tvsh kont vazhICP 3631 31.09.2011certifikate 31 fat 06 16.03.2012 urdher br.449 dt 08.05.2012,fat nr 14 dt 04.05.2012,seri 68302764
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) VEGA Tirane 38,156,970 2012-05-11 2012-05-16 34810060542012 231-466 DPRR Nd.Rr.Kukes Morin,kontrate shtese nr 1617/4 dt 02.04.2012,shkrese nr 253/1 dt 10.05.2012,fat nr 16 dt 08.05.2012,seri 68302766
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 4,592,752 2012-09-14 2012-09-17 69910060542012 231 DPRR pNDERTIM KAKUKES MORINE SHKRESA 156/1 DT 12.09.12 SIT PJESOT2 FAT 35 DT 12.09.12 KONT 1617/4 DT 02.04.12
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 33,127,785 2012-10-26 2012-10-29 75310060542012 231 autortiteti rrugor shqiptar 231 kont ne vazhd 1617/4 dt 02.04.12 fat 13 dt 26.10.12 sit 2 shtator 2012
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 77 2012-12-10 2012-12-19 89110060542012 231 AUTORITETI RRUGOR SHQIPTAR KUKEKS MORINE SHKRESA 604/1 DT 21.02.12 SIT 16 FAT 3 DT 06.02.12 SR 68302753
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 1,735,155 2012-12-10 2012-12-24 82010060542012 NDERTI RRUGE KUKES MORINE SHTESE KONT SHKRESA 199/21 DTY 07.12.12 KONT 16174 DT 02.04.12 FAT 33 DT 06.12.12 SR 08302683 KONTE NE VAZHD
Bashkia Kruje (0716) VEGA Kruje 512,118 2013-01-22 2013-01-23 2421230012013 SA LIK 5% GARANCI PER SHKOLLEN NR 1 NGA BASHKIA KRUJE
Bashkia Kruje (0716) VEGA Kruje 721,268 2013-01-25 2013-01-25 3121230012013 BASHKIA KRUJE 5% GARANCI PUNIMESH SIPAS AKT- RAKORDIMIT DT 10.12.2012
Bashkia Kruje (0716) VEGA Kruje 642,473 2013-01-25 2013-01-25 2921230012013 BASHKIA KRUJE 5% GARANCI PUNIMESH SIPAS AKT- RAKORDIMIT DT 10.12.2012
Bashkia Kruje (0716) VEGA Kruje 550,272 2013-01-25 2013-01-25 3021230012013 BASHKIA KRUJE 5% GARANCI PUNIMESH SIPAS AKT- RAKORDIMIT DT 10.12.2012
Bashkia Kruje (0716) VEGA Kruje 48,120 2013-01-25 2013-01-25 2821230012013 BASHKIA KRUJE 5% GARANCI PUNIMESH SIPAS AKT- RAKORDIMIT DT 10.12.2012
Bashkia Kruje (0716) VEGA Kruje 173,091 2013-01-25 2013-01-25 3221230012013 BASHKIA KRUJE 5% GARANCI PUNIMESH SIPAS AKT- RAKORDIMIT DT 10.12.2012
PIU Porti Durres (3535) (0000) VEGA Tirane 29,801,177 2013-03-04 2013-03-05 110069152013 231 PIU PORTI DURRES TVSH PER TERMINALIN E PORTITTE DURRESIT KONTRATE NE VAZHDIM DT.10.06.2011 FAT.30 DT,01.08.12 UB 540 DT.28.02.13
Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) VEGA Gjirokaster 3,970,884 2013-04-10 2013-04-11 6910060672013 1006067 DREJT E RAJONIT JUGOR PER LIK NR ser 08660201 fat 1 kontrat 13.03.2013
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 32,610,737 2013-02-05 2013-02-06 1710060542013 231-ARSH NDERTIM RRUGA KUKES MORINE SHKRESA 374/1 DT 05.02.13 SIT 16+17 FAT 1 DT 01.02.13 SR 07429051 KONT 3676/6 DT 13.07.09 NE VAZHD
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 28,478,156 2013-02-05 2013-02-06 1610060542013 231-ARSH NDERTIM RRUGA KUKES MORINE KONT NE VAZHD 373/1 DT 05.02.13 SIT 5 FAT 2 DT 01.02.13 SR 07429052 KONT 1617/4 DT 02.045.12 KONT NE VAZHD
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 1,528,000 2013-05-10 2013-05-13 45510060542013 231-arrsh ndertim rruga kukes morine loti 1 shkresa 374/1 dt 26.4.13 sit 17 fat 1 dt 01.02.13 sr 07429051 kont ne vazhd 3676/6 dt 13.07.09
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 209,722,285 2013-06-12 2013-06-19 61210060542013 231- Kosto Lokale & Tvsh Levan - Tepelene Shkresa Nr. 3078/1 Dt 12.06.2013 Sit 1 Fat Nr. 19 Dt 11.06.2013 Ser 07429069 Kontrata No 2 ne Vazhdim - Agrement Nr. 2507 Dt 27.05.13
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 228,814,340 2013-07-04 2013-08-05 71110060542013 231- Kosto Lokale & Tvsh Levan - Tepelene Shkresa Nr. 3078/2 Dt 04.07.2013 Sit 2 Fat Nr. 21 Dt 04.07.2013 Ser 07429071 Kontrata No 2 ne Vazhdim - Agrement Nr. 2507 Dt 27.05.13
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 7,110,973 2013-07-12 2013-10-02 74810060542013 231-ARSH Ndertim Rruga Kukes - Morine (Vepra arti te medha) Dublimi Lot 1 Shtese - Kontrate.Shkresa Nr 3530/1 Dt 11.07.13 Sit Nr.6 Fat Nr. 22 Dt 11.07.13 Ser 07429073 Kontrata Nr.1617/4 Dt 02.04.12 Kontrata ne Vazhdim.
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 182,333,063 2013-08-28 2013-09-10 81010060542013 231- Kosto Lokale & Tvsh Levan - Tepelene Shkresa Nr. 3991/1 Dt28.08.2013 Sit 3 Fat Nr.58 Dt 28.08.2013 Ser 68302508 Kontrata No 2 ne Vazhdim - Agrement Nr. 2507 Dt 27.05.13
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 150,369,425 2013-10-24 2013-11-08 94410060542013 231- Kosto Lokale & Tvsh Levan - Tepelene Shkresa Nr. 4479/1 dt 23.10.13 Sit Nr 4 i pjesshem Fat Nr.67 Dt 04.10.13 Ser 68302518 Kontrata No 2 ne Vazhdim - Agrement Nr. 2507 Dt 27.05.13
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 1,437,611 2013-12-24 2013-12-27 115810060542013 231-ARSH Ndertim Rruga Kukes - Morine (Vepra arti te medha) Dublimi Lot 1 Shtese - Kontrate.Shkresa Nr 3530/1 Dt 11.07.13 Sit Nr.6 Fat Nr. 22 Dt 11.07.13 Ser 07429073 Kontrata Nr.1617/4 Dt 02.04.12 Kontrata ne Vazhdim.
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) VEGA Tirane 45,204,108 2013-12-16 2013-12-18 113210060542013 231- Kosto Lokale dhe Tvsh Levan - Tepelene Sh. Nr. 5217/1 Dt 16.12.13 Sit Nr. 1(2) Fat Nr. 79 Dt 19.11.13 ser 68302529, Sit Nr. 4Fat Nr. 67 Dt 04.10.13 Ser 68302518 Kon. No 2 ne Vazhdim - Agrement Nr. 2507 Dt 27.05.13 (Pag Pjes)
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >