Transaksion Thesari 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dega Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit.Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre.Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit.Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet cdo jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kyce. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek [email protected]. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

  • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
  • Ku shkojne fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime dhe projekte te caktuara.
  • Sa para ka shpenzuar cdo institucion
  • Sa para jane paguar ne intervale te caktuara kohore
  • etj.

Rezultate permbledhese

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION All 99,045,431.00 38 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Pershkrimi fatures
Komuna Kashar (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 10,955,364 2012-03-21 2012-04-10 5428090012012 231-KOM KASHAR RRUGA MER LAMI SIT 1 UP 8 DT 14.02.11 NJOFT FIT 414/2 DT 05.05.11 KONT 414/4 DT 09.06.11 PV 18.07.11 FAT 10 DT 01.03.12 SR 66955215
Komuna Qerret (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 2,500,000 2012-08-02 2012-08-08 13927150012012 KOMUNA QERRET PUKE KODI 2715001 RIK SHKOLLA 9 VJECARE LUF SITUACION KONTRAT FAT NR.08 DT 19.07.2012 SIT 02
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 8,618,372 2012-09-19 2012-09-24 19210560012012 231-F.ZH.SH . tvsh rik rruge kv dt 25.4.2011 ft seri 66955219 dt 7.9.2012
Komuna Qerret (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 2,500,000 2012-09-03 2012-09-04 139/127150012012 KOMUNA QERRET PUKE KODI 2715001 RIK SHKOLLA 9 VJECARE LUF SITUACION KONTRAT FAT NR.08 DT 19.07.2012 SIT 02
Bordi i Kullimit Diber - Mat (0625) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Mat 945,162 2012-09-28 2012-10-04 134/10050752012 Bordi Kullimit (1005075) Dety.Viti 2011 Objekt.Reh.Kanali.Klosit Lik.Situ.Perf.lik.Fat.Nr.12 Dt.21.8.2012
Komuna Qerret (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 2,500,000 2012-10-01 2012-10-05 16027150012012 KOMUNA QERRET PUKE KODI 2715001 RIK SHKOLLA 9 VJECARE LUF SITUACION KONTRAT FAT NR.08 DT 19.07.2012 SIT 02
Komuna Qerret (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 226,609 2012-11-02 2012-11-13 18027150012012 KOMUNA QERRET PUKE KODI 2715001 RIK SHKOLLA 9 VJECARE LUF SITUACION KONTRAT FAT . NR.02T 19.07.2012 SIT 02
Komuna Qerret (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 3,030,281 2012-11-07 2012-11-21 18627150012012 KOMUNA QERRET PUKE KODI 2715001 SISTEMIM ASFALTIM RRUGA AUTO KORTHPULE
Komuna Qerret (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 2,034,847 2012-11-15 2012-12-13 20427150012012 KOMUNA QERRET PUKE KODI 2715001 RIK SHKOLLA 9 VJECARE LIK FAT TATIMORE NR 16 DT 07.11.2012
Komuna Kashar (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 2,035,170 2012-12-07 2012-12-18 39728090012012 231-KOM KASHAR rruga mer lam kont ne vazhd 13.07.12011 pv 18.07.2011 sit perf 28.07.2011 pv kolaudim 10.08.11 fat 03.12.12
Komuna Qerret (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 2,497,491 2012-12-04 2012-12-17 21327150012012 KOMUNA QERRET PUKE KODI 2715001 rik shkolla 9 vjecare luf kontrate fat.18 07.11.2011
Bashkia Puke (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 1,909,557 2012-12-10 2012-12-26 28121370012012 BASHKIA PUKE KODI 2137001 LIK FATURE NR 14 DATE 26.10.2012 RIK SHKOLLA MIGJENI PUKE
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 4,599,488 2012-06-05 2012-06-11 12810560012012 kontr dt 25.4.2011, ftv seri 66955217 dt 15.3.2012
Komuna Qerret (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 2,541,674 2012-06-05 2012-06-11 7827150012012 KOMUNA QERRET PUKE KODI 2715001 RIK SHKOLLA 9 VJECARE LUF SITUACION KONTRAT FAT NR.08 DT 05.12.2011
Bordi i Kullimit Diber - Mat (0625) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Mat 405,402 2013-03-27 2013-03-27 3510050752013 Bordi Kullimit (1005075) Lik.5% Garanci Punimesh Objekti.Reh.Kanali Klosit Shk/66 dt.13.3.2013 Certf.Perf.dorezim 12.03.2013
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 5,049,851 2013-04-18 2013-04-19 5810560012013 231 Fondi i Zhvillimit, rimbursim kosto lokale dhe tvsh ,kv dt 25.4.2011 seri 66955232 dt 15.3.2013
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 2,028,379 2013-05-06 2013-05-10 6610560012013 231 Fondi i Zhvillimit, tvsh kv dt 25.4.2011, seri 66955232 dt 10.4.2013
Bashkia Puke (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 2,375,000 2013-05-14 2013-05-16 14821370012013 BASHK PUKE KODI 2137001 RIK SHKOLLA 9 VJECARE MIGJENI PUKE FAT.14 DT.26.10.2012
Komuna Kashar (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 305,097 2013-06-12 2013-06-19 17828090012013 231-KOM KASHAR Garanci 5% e punimeve Rikonstruksion rruga Lami, fshati Mazrek.:Kontrate date 13.01.2011Proces - Verbal kolaudimi date 25.04.2011Proces-verbal perfundimit te garancise dt.25.04.2013Urdher likujdimi nr.37, dt.20.05.2013
Bashkia Puke (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 1,342,552 2013-06-21 2013-08-05 19421370012013 BASHK PUKE KODI 2137001 rik shkolla 9 vjecare migjeni puke kon 72 dt.30.08.2013
Komuna Qerret (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 15,759,735 2013-07-01 2013-08-05 11327150012013 KOMUNA QERRET PUKE KODI 2715001 sistemim asfaltim rrga korthpule tejkoder fat 191
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 2,209,808 2013-07-09 2013-09-24 10610060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.7 Up. dt.02.04.13 njoft.fituesi dt.24.05.13 buletin App dt.03.06.13 kontrate dt.28.05.13 sit. dt.27.06.13 fat.24 dt.03.07.13 seri 66955234
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 2,087,250 2013-07-09 2013-09-24 10710060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.8 Up. dt.02.04.13 njoft.fituesi dt.24.05.13 buletin App dt.03.06.13 kontrate dt.28.05.13 sit. dt.27.06.13 fat.25 dt.03.07.13 seri 66955235
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 1,938,930 2013-08-12 2013-10-17 11710060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.8 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit. dt.27.07.13 fat.29 dt.05.8.13 seri 66955239
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 1,758,668 2013-08-12 2013-10-18 PT11610060792013 602 Drejt.rajonit qendror nga anullimi i fat.11611060792013Mirmb.performance kontrata nr.8 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit. dt.27.07.13 fat.29 dt.05.8.13 seri 66955239
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 811,698 2013-10-09 2013-10-24 15710060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.8 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit. dt.27.09.13 fat.35 dt.01.10.13 seria 66955246
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 1,091,228 2013-10-09 2013-10-24 15810060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.7 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit.dt.27.09.13 fat.36 dt.01.10.13 seria 66955247
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 356,657 2013-10-02 2013-10-24 30410870102013 KOMISIONI PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EK UB 268 DT 15.08.2013 VEND 859/3 DT 5.08.2013
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 936,728 2013-09-12 2013-10-21 13710060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.7 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit.dt.27.08.13 fat.33 dt.05.09.13 seria 66955243
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 811,698 2013-09-12 2013-10-21 13810060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.8 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit. dt.27.08.13 fat.32 dt.05.09.13 seria 66955242
Bashkia Puke (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 6,020,756 2013-09-12 2013-10-21 286/121370012013 BASHK PUKE KODI 2137001 likujdim fature nr.26 dt.1.08.2013 rik shkolla migjeni puke
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 1,464,120 2013-12-30 2013-12-31 19810060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.8 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit.tetor 2013 fat.43 DT.27.12.2013 SERIA 11718555 SIT. DHJETOR 2013
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 1,078,886 2013-12-30 2013-12-31 19910060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.7 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit.dhjetor 2013 fat.42 dt.27.12.2013 seria 11718554
Komuna Qerret (3330) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Puke 1,440,121 2013-11-26 2013-12-02 21027150012013 KOMUNA QERRET PUKE KODI 2715001 LIKUIDOJME GARANCI PUNIMESH
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 811,698 2013-12-24 2013-12-24 18610060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.8 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit.tetor 2013 fat.39 dt.14.11.2013 seria 66955250
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 627,728 2013-12-24 2013-12-24 18710060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.7 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit.tetor 2013 fat.38 dt.14.11.2013 seria 66955249
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 811,698 2013-12-24 2013-12-24 18910060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.8 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit.tetor 2013 fat.41 dt.14.12.2013 seria 11718552
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) ALKO-IMPEX GENERAL CONSTRUCION Tirane 627,728 2013-12-24 2013-12-24 19010060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.7 kontrate dt.28.05.13 ne vazhdim sit.nentor 2013 fat.40 dt.14.12.2013 seria 11718551
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >