Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si Drejtor Administrativ i Qendrës Ndërinstitucionale Operacionale Detare, Durrës, 15 600 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseTë ardhura nga vizitë studimore në Poloni dhe Itali, 1 950 euro.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si mësuese, 600 000 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga projekte të ndryshme, 100 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Bashkëshortja, shlyer në vitin 2015 -1 800 euro detyrim për kredi bankare marrë për studimet e vajzës në Hollandë me principal 13 650 euro. Detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 11 850 euro.