Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura në vlerën 3 205 510 Lekë nga paga si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë për vitin 2019.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhënies
1) Të ardhura në vlerën 22 118 Lekë nga interesat bankare të depozitave për vitin 2019 pranë një banke të nivelit të dytë.
2) Të ardhura në vlerën 393 100 Lekë nga interesat e Obligacioneve pranë një banke të nivelit të dytë.
3) Të ardhura në vlerën 112 700 Lekë nga interesat e Obligacioneve pranë një banke të nivelit të dytë.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeTë ardhura për vitin 2019 në vlerën 840 000 Lekë nga shitja e prodhimeve bujqësore dhe fruti-kulturë në fshatin Frakull e Vogël, Njësia Administrative Frakull në Bashkinë Fier.
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Luljeta Bushaj, të ardhura në vlerën 472 850 Lekë nga paga si krye/infermiere pranë Qendrës Shëndetësore Nr.2 në Fier për vitin 2019.
2) Djali, Z. Amarildo Bushaj, të ardhura në vlerën 232 681 Lekë si pension invaliditeti për vitin 2019.
3) Djali. Z. Ardit Bushaj, të ardhura neto në vlerën 1 210 606 Lekë nga paga pranë shoqërisë Albpetrol Sh.a për vitin 2019.
4) Bashkëshortja e Z. Ardit Bushaj, Znj. Edra Bushaj, të ardhura në vlerën 544 582 Lekë nga paga si mësuese pranë Shkollës së Mesme të Përgjithshme “Janaq Kilica” në Fier për vitin 2019.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraShtesë 1 001 521 Lekë në llogarinë bankare me burim të ardhura nga paga si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë. Gjendja e llogarisë në 31.12.2019 është 1 617 821 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka