Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura për periudhën 01.01.2016 - 31.12.2016 nga paga në Policinë e Shtetit, 1 285 044 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareDjali, z. Endrit Dashi, të ardhura për periudhën 01.01.2016 - 31.12.2016 nga paga në Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë dhe Peshmatjes, 696 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraKredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, marrë në 25.03.2016, në shumën 255 000 lekë, me këst mujor 6 800 lekë, afati i shlyerjes 4 vjet. Shuma e shlyer, 61 200 lekë, detyrimi mbetur i pashlyer 202 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka