Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si shef i Njësisë Speciale për K&M "Delta, 01.01.2016 - 31.12.2016, 1 134 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Alketa Nushi, të ardhura nga trajtimi në bazë të VKM nr. 183, datë 09.02.2011 'Për kompensimin për privacionet dhe humbjet që i shkaktohen punonjësit të Policisë së Shtetit, për shkak të nevojave të punës dhe të shërbimit', (pagë bashkëshorte), 01.01.2016 - 31.12.2016, 178 300 lekë.
2) Djali, Z. Arjon Nushi të ardhura nga paga në Komisariatin e Policisë Vlorë, 01.01.2016 - 04.11.2016, 571 844 lekë.
3) Djali, Z. Arjon Nushi, të ardhura nga paga në Drejtorinë e Policisë së Shtetit, 04.11.2016 - 31.12.2016, 106 086 lekë.
4) Djali, Z. Arjon Nushi, të ardhura nga shitja e një automjeti tip "Ford", 2 200 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pronar i një shtese në pallatin 1337, në katin e dytë, pranë apartamentit të prindërve, me sip. 59 m2, në lagjen "Lirimi".
2) Djali, Z. Arjon Nushi pronar i një automjeti tip "Mercedes Benz", blerë me të ardhurat nga shitja e automjetit të mëparshëm dhe kursimet familjare, vlera 4 200 euro.
3) Kredi bankare marrë në datë 11.11.2016, në një bankë të nivelit të dytë, 50 000 euro me afat shlyerje 180 muaj dhe këst kredie 356 euro, për blerjen e një apartamenti të ri. Shuma e shlyer 741.64 euro, detyrimi mbetur i pashlyer 49 777.65 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka