Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura të vitit me vlerë 910 920 Lekë (75 910 Lekë/muaj) nga paga si Kryetar i Bashkisë Selenicë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura me vlerë 132 000 Lekë si anëtar i Këshillit të Qarkut.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeTë ardhura me vlerë 650 000 Lekë nga aktiviteti i blegtorisë.
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura me vlerë 240 000 Lekë nga qiradhënia e biznesit Fast-food Sevaster.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëShitje e atuoveturës tip Mercedes Benz me vlerë 300 000 Lekë.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraI biri Z. Fatmir Shametaj disponon automjet tip Golf 6 me vlerë 300 000 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Shlyer shuma prej 53 977 Lekë për kredinë, gjendja e detryimit në 31 Dhjetor 2017 është 280 523 Lekë.