Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si ambasador, 1 415 euro/muaj.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga profesioni si notere (mars 2014-mars
2015), 100 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pronar me 50 % i një ap. me sip. 128 m2, 50 000 dollarë.
2) Pronar i një garazhi, në Tiranë, vlera 30 000 euro.
3) Pronar me 50 % i një ullishte me sip. 6188 m2 në Tiranë, 2 000 000 lekë.
4) Kontratë sipërmarrje për dhënie trualli për ndërtim në Tiranë, në bashkëpronësi me 50 % me bashkëshorten.
5) Pronar i një automjeti “Citrown C4”, vlera 24 500 euro.
6) Pronar me 50 % i një automjeti historik “Citrown Rosalie”, 2 000 euro.
7) Pronar i 13 së një ap, përfituar nga privatizimin i banesave shtetërore në vitin 1992.
8) Gjendja e depozitës bankare, 1 500 000 lekë.
9) Zotërues aksionesh në Arkën e Përkthyesve në Gjenevë, vlera 5 000 euro.
10) Bashkëshortja, pronare e një automjet “Fiat”, vlera 14 000 euro.
11) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 000 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka