Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected] Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

 • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
 • Where allocated funds go
 • How much is paid for certain services and projects.
 • How much money each institution spent
 • How much money is paid at certain time intervals
 • Etc

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Results

  Institution Beneficiary Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transactions
  *Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

  Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Dogana Shkoder (3333) ALFRED BËNJA Shkoder 451,200 2014-12-30 2014-12-31 19310100822014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre DOGANA SHKODER FAT. 13743557 DT. 29.12.2014
  QFM Teknike Tirane (3535) GJERGJEFI Tirane 35,492,160 2014-12-30 2014-12-31 21410160562014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Qendra e Furnizimit Materialo Teknik VESHMBATHJE ,KONTR 23/14 D 20/6/11, FAT 105 D 9/12/13 S 07643796,FH 33,34,35 D 5/11,5/12,26/12/2014
  Inspektoriati Shteteror i Punes Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,176 2014-12-30 2014-12-31 9610250862014 Posta dhe sherbimi korrier 102586 D RAJONALE I. SH. P posta fat NR 4961 seri 16482785 dt 26.12.2014
  Universiteti Politeknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 516,243 2014-12-30 2014-12-31 203810110402014 Shpenzime te tjera personeli UNIVERSITETI POLITEKNIK o mesimore sh 247 dt 24.12.2014 lp 30.12.14
  Komuna Preze (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 105,000 2014-12-30 2014-12-31 28628040012014 Ndihme ekonomike Komuna Preze Lik shperbl paaftesi vend 861 dt 17.12.2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres ARITEO PILINCI Durres 310,000 2014-12-30 2014-12-31 9210290442014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ BL.
  Komuna Kukur (0810) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gramsh 34,650 2014-12-30 2014-12-31 27724320012014 Pagese paaftesie Paftesi Komuna Kukur
  Komuna Koder Thumane (0716) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kruje 32,292 2014-12-30 2014-12-31 33625230012014 Paga baze SA LIK PAGE E PRAPAMBETUR PER MUAJIN NENTOR 2013 NGA KOMUNA THUMANE DOREZUAR LISTPAGESEN NE BANKE NGA BARDHOK DODA ME NR DOK I70101022H
  Komuna Kallmet I Madh (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 621,000 2014-12-30 2014-12-31 21725750012014 Ndihme ekonomike KOM KALLMET PAG SHPERBLIM PAAFTESI DHE NDIHME EKONOMIKE
  Komuna Ulez (0625) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mat 10,348 2014-12-30 2014-12-31 20526460012014 Elektricitet 2646001 Komuna Ulez Lik. Energji elek. muaji Nentor Kontr.Nr.A12010 Fat.Nr.619116007 Dt.10.12.2014.
  Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) HAZIRI Shkoder 2,528,400 2014-12-30 2014-12-31 40110060772014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DREJ RAJONIT VERIOR LIKUJ FAT NR 12604521 DT 16.12.2014
  Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 8,060 2014-12-30 2014-12-31 40810160072014 Karburant dhe vaj 602,QSHAMT BL, PV 1226/3 D 24/11/14,FAT 02010443 D 24/11/14,FH 17 D 24/11/14,TERHEQ MARIGO JAUPI, KART 025262721
  Bashkia Tirana (3535) SOTIR MANTHO (L11317004C) Tirane 72,392 2014-12-30 2014-12-31 119821010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore BASHKIA TIRANE KONT 9915/1 DT 29.12.10 FAT 0062048 DT 25.01.11 PV KOLAD 16.05.11
  Qendra Kombetare e Trajtimit te Viktimave te Dhunes ne Familje (3535) ARJAN RRAHMANI Tirane 89,000 2014-12-31 2014-12-31 13310251132014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit QENDRA KOMB TRAJSNIMIT TE VIKTIMAVE Shkres e MF 17724/1 dt 23.12.14 per shlyerje te det te prapambetur,up 301/1 dt 16.7.13,pv 298/2 dt 16.7.13,fat 62 dt 16.7.13,fh 133/1 dt 16.7.13
  Universiteti Politeknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 432,219 2014-12-30 2014-12-31 203610110402014 Shpenzime te tjera personeli UNIVERSITETI POLITEKNIK o meism sh 247 dt 24.12.2014
  Qendra Kombetare e Trajtimit te Viktimave te Dhunes ne Familje (3535) GANI TARJA Tirane 3,010 2014-12-31 2014-12-31 14910251132014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim QENDRA KOMB TRAJSNIMIT TE VIKTIMAVE Shkres e MF 17724/1 dt 23.12.14 per shlyerje te det te prapambetur,up 49 dt 14.01.13,pv 3,4 dt 14.01.13,fat 12 dt 18.01.13 seri 000651,fh 27 dt 13.01.13
  Zyra e Punes Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 129,300 2014-12-30 2014-12-31 36510250072014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025007 ZYRA PUNESIMIT VENDIM GJYQESOR BESMIRA BOTUSHA DHJETOR 2014
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 24,923 2014-12-30 2014-12-31 16910940102014 Shtese page per funksionin Aluizni Fier 1094010 te prapambetura tatim Qershor j 2009
  Komuna Kushove (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 227,940 2014-12-30 2014-12-31 22624380012014 Ndihme ekonomike 2438001 Ndihme ekonomike muaj dhjetor 2014 nga Komuna Kushove
  Burgu Fushe-Kruje (0716) BANKA CREDINS Kruje 50,000 2014-12-31 2014-12-31 24510140502014 Te tjera transferta tek individet sa lik ndihme per semundje nga burgu f kruje dorezuar listpagesen ne banke nga fatmir kuka me nr dok f50112078c