Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected] Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

 • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
 • Where allocated funds go
 • How much is paid for certain services and projects.
 • How much money each institution spent
 • How much money is paid at certain time intervals
 • Etc

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Results

  Institution Beneficiary Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transactions
  *Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

  Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Zyra e Punes Tirane (3535) M.A.M. COLLECTION Tirane 662,382 2014-12-30 2014-12-31 60810250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Shpenzime Korente) ZYRA E PUNES. lik subvension per nxitje punesimi urdher dt 11.12.2014, sipas VKM -ve ne fuqi
  Universiteti Bujqesor (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 24,450 2014-12-30 2014-12-31 56110110412014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Univer.Bujqesor. SHP STUD URDH8131 DT 26.06.2014BORDERO
  Aparati Ministrise se Punes (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 631,021 2014-12-30 2014-12-31 78210250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18183 dt 26.12.2014 shkrese e MMSR 6688/1 dt 09.12.2014
  Komuna Katundi I Ri (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 280,000 2014-12-30 2014-12-31 23723680012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 0707 KOM. KATUNDI RI 2368001 BORDERO DT 10.12.2014 QERA BANESE BUJAR HALILAJ,RAMAZAN ISLAMAJ,TONIN SEMEMA
  Komuna Mbrostare (0909) TELE.CO&CONSTRUCTION Fier 33,110 2014-12-31 2014-12-31 57724100012014 Sherbime telefonike K Mbrostar Fier 2410001 likujdim fature
  Komuna Lenie (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 1,278 2014-12-30 2014-12-31 18324350012014 Posta dhe sherbimi korrier 2435001 Sa paguar komision 0.6% postar nga Komuna Lenie
  Komuna Koder Thumane (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 101,779 2014-12-31 2014-12-31 34025230012014 Elektricitet 2523001 sa lik fat nr 616741590 dt 12.10.2014 nga komuna thumane me kod inst 2523001 dhe kod klienti DU0H080029060406 dhe nr kont H60406 PER MUAJIN SHTATOR 2014
  Komuna Kolsh (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 19,800 2014-12-30 2014-12-31 17325730012014 Pagese paaftesie ANTIKAPATE DIFERENCE E DHJETOR 2014
  Bordi i Kullimit Diber - Mat (0625) BANKA CREDINS Mat 40,000 2014-12-30 2014-12-31 19510050752014 Udhetim i brendshem Bordi Kullimit Diber (1005075) .Lik.Shpen. Udhetimi muaji Dhjetor.List-Pagese Nr.Pers.2
  Akademia e Arteve Shkoder (3333) ETMIR BILANI Shkoder 7,800 2014-12-30 2014-12-31 13710111742014 Shpenzime te tjera transporti 1011174 AKADEMIA E ARTEVE SHKODER FAT 6607769 DT 22.12.2014
  Aparati i Drejtorise se Policise se Shtetit (3535) IDEA COMUNICATION Tirane 38,055,432 2014-12-30 2014-12-31 68710160792014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik 231, D Pergjithshme pol shtetit , PAISJE, UP 79 D 29/9/14,NJF 79/13 D 19/12/14,KON 79/14 D 19/12/14,FAT 436 D 24/12/14 S 17528066,FH 75 D 24/12/14
  Ndermarja e punetoreve nr. 2 (3535) ALIMADHI Tirane 50,000 2014-12-30 2014-12-31 24621011552014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2101155 Nderm.nr 2 punet vendim gjqyi shaban xhemali urdher 2310 dt 30.12.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 149,420 2014-12-31 2014-12-31 23610250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN ENERGJI kodi i klientit TR0030040034375 akt rakordim 17.04.2014
  Universiteti Bujqesor (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 34,000 2014-12-30 2014-12-31 54510110412014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Univer.Bujqesor. SHP STUD URDH810/1 DT 5.05.2014 DT 24.12.2014 BORDERO
  Zyra e Punes Tirane (3535) "UNITED SMART INDUSTRY " L.T.D Tirane 227,184 2014-12-30 2014-12-31 68010250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Shpenzime Korente) ZYRA E PUNES. lik subvension per nxitje punesimi urdher dt 29.12.2014, sipas VKM -ve ne fuqi
  ALUIZNI - Drejtorite Durres + Kruje (0707) BANKA CREDINS Durres 580,000 2014-12-30 2014-12-31 12110940042014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit ne vazhdim,Te Dala TDO 0707/ALUIZNI/KOD 1094004/RIMBURSIM LIST PAGESA
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0909) S I L A Fier 18,094 2014-12-30 2014-12-31 18221110082014 Shpenzime te tjera transporti SHERBIME RRJETESH PER NDERRMARJEN E PASTRIMIT FIER
  Gjykata e rrethit Kruje (0716) C.C.S. OFFICE Kruje 6,000 2014-12-30 2014-12-31 21710290242014 Kancelari GJYKATA E RRETHIT KRUJE LIK I FATURES NR 14836 NR SERIAL 125442062 DT 29.12.2014
  Komuna Balldren I Ri (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 415,200 2014-12-31 2014-12-31 19925740012014 Ndihme ekonomike NDIHME EKONOMIKE DHJETOR 2014 KOM BALLDRE
  Komuna Rukaj (0625) CARA Mat 174,859 2014-12-30 2014-12-31 23126480012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Komuna Rukaj (2648001) Lik. Situac. Punime Objekti "Shpenz. per mirmbajtje rruge".Fat.Nr.262 Dt.26.12.2014 Kontr. Nr.176/1 Dt.14.11.2014.